fbpx

DE HELE ZOMER MET 50% KORTING SPELEN

Never stop playing

TENNIS IN RAALTE BIJ MOOVV

Hé sportliefhebbers en avonturiers, welkom bij Moovv! Een plek waar de passie voor sport en het plezier van tennis samenkomen. 

Fanatiek of nog beginnend, bij Moovv hebben we de perfecte setting gecreëerd voor jouw tennisavontuur. Kom langs en ontdek het plezier van spannende rally’s, perfecte slagen en een warme community.

Lijnenspel Moovv

TENNIS

Onze tennisbanen

Wil jij tennissen in Raalte? Bij Moovv hebben we 9 hoogwaardige tennisbanen tot onze beschikking: 

  • Binnenbanen: Stap binnen op onze 3 binnenbanen, waar je het hele jaar door kan tennissen op onze drie tapijtbanen. Binnen spelen betekent geen last van regen of wind, dus je kunt altijd rekenen op optimale speelcondities.

  • Buitenbanen: Als je liever in de frisse lucht speelt, hebben we 3 gravelbanen die wachten op jouw tenniskunsten. Buiten spelen geeft je een heerlijk buitengevoel en de kenmerkende ‘gravel bounce’, wat je spel naar een hoger niveau tilt


Tarieven:
Daluren: €26,- (indoor) of €15 (outdoor) per uur.
Piekuren:
€32,- (indoor) of €20 (outdoor) per uur.

Wil je langer spelen? Geen probleem! Kies voor 90 of 120 minuten om nog meer plezier te beleven op onze banen. 

Materiaal
Rackets: huur je voor €3,- per stuk ongeacht de tijd
Ballen: koop je voor €8 per blik 

Voor groepen bieden we ook de mogelijkheid om meerdere banen te huren. Neem contact met ons op via info@moovv.nl, en we helpen je graag bij het regelen van een leuke tijd voor jou en je vrienden of collega’s! 

Starten met lessen?

Wil je graag kennis maken met tennis of de sport nog beter onder de knie krijgen? Dan staan onze gecertificeerde leraren voor je klaar! Neem contact met ons op en dan kijken we voor jou wat de mogelijkheden zijn.

Tennis in raalte Reserveren?


Het reserveren van een tennisbaan is
super eenvoudig met
Playtomic, dus waar wacht je nog op? Binnen één minuut een baan boeken, zonder ergens aan vast te zitten of lid te hoeven worden. 
Split eenvoudig de kosten met je medespelers of zoek speelpartners via de app. 

Raalte tennis
Tennisclub raalte

SEIZOENSBAAN?

Wil je een baan voor langere periode reserveren?

Zodat je iedere week verzekerd bent van een baan voor jouw team? Voor tennis en squashbanen kun je een seizoensbaan reserveren. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je! 

FAQS

Zeker! Bij Moovv verwelkomen we zowel beginners als ervaren spelers. Onze faciliteiten zijn geschikt voor alle niveaus. Tevens hebben we ook speciale lessenreeksen om je op weg te helpen of voor de gevorderde speler om nog beter te worden. 

Draag comfortabele sportkleding en sportschoenen met een niet-afgevende zool. Tennisrackets zijn beschikbaar voor verhuur bij onze faciliteit. We verhuren en verkopen ook de benodigde ballen. 

Je kunt eenvoudig een tennisbaan in Raalte reserveren via Playtomic. Kies de gewenste datum en tijd, en volg de instructies om je reservering te bevestigen. KLIK HIER om een baan te reserveren.

Je kunt bij Moovv eenvoudig via Playtomic een baan reserveren. Via de app kun je 14 dagen van te voren een baan boeken.

We hebben voor tennis in Raalte geen lidmaatschappen. Via ons boekingssysteem Playtomic kun je gemakkelijk een baan boeken en reserveren voor jou en je vrienden. Download de Playtomic app via de App of Play Store. 

Ja, bij Moovv kun je tennisrackets huren. We hebben een selectie rackets beschikbaar voor verhuur tegen een kleine meerprijs. Dit is handig als je voor het eerst speelt of als je nog geen eigen racket hebt. 

Ja, je kunt op elk moment beginnen met padel bij Moovv. We hebben verschillende mogelijkheden om in te stromen, zoals het volgen van clinics, deelname aan recreatieve wedstrijden, of gewoon vrij spelen. Onze trainers en clubhosts helpen je graag om je tennisavontuur te starten op een moment dat voor jou uitkomt. 

Nee, we hebben wel een selectie padel-, tennis-, en squashrackets beschikbaar voor verhuur bij onze receptie 

LESSEN AANVRAGEN

Juni - Juli - Augustus

De hele zomer spelen met korting?