fbpx

DE HELE ZOMER MET 50% KORTING SPELEN

Never stop playing

SQUASH IN RAALTE BIJ MOOVV

Hé sportliefhebbers en avonturiers, welkom bij Moovv! Een plek waar de passie voor sport en het plezier van squash samenkomen.

Squash is een sport die bekend staat om zijn intensiteit en technische uitdagingen, maar bovenal om het plezier dat het biedt! Voor of na het sporten gezellig bijkletsen of nog even blijven hangen? In ons sportcafé kun je lekker eten en drinken, andere sporten kijken of rustig even ontspannen. 

Lijnenspel Moovv

SQUASH

Contractbaan Squash

Onze squashbanen

Bij Moovv hebben we 4 squashbanen voor je klaarstaan. Onze banen zijn goed bespeelbaar en het hele jaar door toegankelijk. 

Tarieven dubbel:
Daluren: €16,- per uur.
Piekuren:
€18,- per uur.
*In het weekend zijn de piekuren overdag i.p.v. ’s avonds.

Wil je langer spelen? Geen probleem! Kies voor 90 of 120 minuten om nog meer plezier te beleven op onze banen. 

Materiaalhuur 
Rackets: huur je voor €3,- per stuk ongeacht de tijd
Ballen: koop je voor €5 per blik 

Voor groepen bieden we ook de mogelijkheid om meerdere banen te huren. Neem contact met ons op via info@moovv.nl, en we helpen je graag bij het regelen van een leuke tijd voor jou en je vrienden of collega’s! 

Starten met lessen?

Wil je graag kennis maken met squash of de sport nog beter onder de knie krijgen? Dan staan onze gecertificeerde leraren voor je klaar! Neem contact met ons op en dan kijken we voor jou wat de mogelijkheden zijn.

Squash in Raalte Reserveren?

Een baan reserveren is super eenvoudig! Ga naar Playtomic, boek je speeltijd en daag je vrienden uit voor een spannend potje squash. Split eenvoudig de kosten met je medespelers of zoek speelpartners via de app. 

Squashen in raalte-2
Squash Raalte

Contractbanen

Wil je een baan voor langere periode reserveren?
Zodat je iedere week verzekerd bent van een baan voor jouw team? Voor tennis en squashbanen kun je een seizoensbaan reserveren. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je!

FAQS

Zeker! Bij Moovv verwelkomen we zowel beginners als ervaren spelers. Onze faciliteiten zijn geschikt voor alle niveaus. Tevens hebben we ook speciale lessenreeksen om je op weg te helpen of voor de gevorderde speler om nog beter te worden. 

Draag comfortabele sportkleding en sportschoenen met een niet-afgevende zool. Squashrackets zijn beschikbaar voor verhuur bij onze faciliteit. We verhuren en verkopen ook de benodigde ballen. 

Je kunt eenvoudig een squashbaan in Raalte reserveren via Playtomic. Kies de gewenste datum en tijd, en volg de instructies om je reservering te bevestigen. Klik hier om een baan te reserveren.

Je kunt bij Moovv eenvoudig via Playtomic een baan reserveren. Via de app kun je 14 dagen van te voren een baan boeken.

We hebben voor nu geen lidmaatschappen bij Moovv. Via ons boekingssysteem Playtomic kun je gemakkelijk een baan boeken en reserveren voor jou en je vrienden. Download de Playtomic app via de App of Play Store. 

Ja, bij Moovv kun je padelrackets huren. We hebben een selectie rackets beschikbaar voor verhuur tegen een kleine meerprijs. Dit is handig als je voor het eerst speelt of als je nog geen eigen racket hebt. 

Ja, je kunt op elk moment beginnen met padel bij Moovv. We hebben verschillende mogelijkheden om in te stromen, zoals het volgen van clinics, deelname aan recreatieve wedstrijden, of gewoon vrij spelen. Onze trainers en clubhosts helpen je graag om je tennisavontuur te starten op een moment dat voor jou uitkomt. 

Nee, we hebben wel een selectie padel-, tennis-, en squashrackets beschikbaar voor verhuur bij onze receptie 

LESSEN AANVRAGEN

Juni - Juli - Augustus

De hele zomer spelen met korting?