fbpx

DE HELE ZOMER MET 50% KORTING SPELEN

padel nabij Zwolle

Padelbaan zwolle

Padelbaan huren nabij Zwolle?

Ontdek Padel in Raalte bij Moovv – jouw nieuwe bestemming voor een potje padel.

Speel je graag een potje padel, maar vind je het moeilijk om een vrije padelbaan in Zwolle te bemachtigen? Geen zorgen! Op slechts 20 minuten rijden van Zwolle, biedt Moovv in Raalte een prachtige padellocatie waar je alsnog een padelbaan kunt bemachtigen!

Waarom in Raalte padellen?

Prachtige faciliteiten 

padel in zwolle

Onze padelbanen zijn nieuwe panoramabanen. Na het spelen, kun je douchen in onze riante kleedkamers. En nog gezellig napraten in ons sportcafe.

Ruime beschikbaarheid

Zwolle padel

Padel in Zwolle is razend populair, waardoor de banen vaak volgeboekt zijn. In Raalte hebben we vaak last-minute nog genoeg beschikbaarheid! Dit betekent meer kansen om padel te spelen wanneer het jou uitkomt.

Community en gezelligheid

Padel nabij zwolle

Sluit je aan bij onze groeiende padelcommunity! Maak nieuwe vrienden, volg lessen met gelijkgestemde mensen en geniet van de gezellige toernooien die onze locatie organiseert. 

Adres MOOVV RAALTE

Parkeren & OV

Kom je vanuit Zwolle naar Raalte via de N337 of de N35? Dan ben je binnen 20 minuten bij Moovv & je parkeert gratis voor de deur.

Met de trein ben je binnen 15 minuten van station Zwolle op het station in Raalte. Vanaf het station zijn er enkele OV-fietsen beschikbaar om binnen 5 minuten bij Moovv op de padelbaan te staan!

Wat spelers zeggen over onze padelbanen:

UITSTEKEND

Gebaseerd op google reviews

Google logo e1699626504593
Robbert Grandia
Lees verder
Al een paar keer wezen padellen in Raalte. Voorheen gingen we wel eens naar Deventer, maar hier spelen we
Jordy Doorgeest
Lees verder
Ontzettend mooi racketcentrum met heel leuk personeel! Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken!
Clement Gerritsen
Lees verder
Zeer mooie banen en spontaan personeel. Echt de moeite waard om hier te spelen
Ilse Tiemessen
Lees verder
Mooie nieuwe padel banen. Leuk potje padel gespeeld.
Vorige
Volgende

FAQS
PADEL NABIJ ZWOLLE

Zeker! Bij Moovv verwelkomen we zowel beginners als ervaren spelers. Onze faciliteiten zijn geschikt voor alle niveaus. Als je nieuw bent in padel, kun je altijd een clinic volgen om de basisprincipes te leren. We hebben ook speciale lessenreeksen om je op weg te helpen of voor de gevorderde speler om nog beter te worden. 

Draag comfortabele sportkleding en sportschoenen met een niet-afgevende zool. Padelrackets zijn beschikbaar voor verhuur bij onze faciliteit. We verhuren en verkopen ook de benodigde ballen. 

Je kunt eenvoudig een baan reserveren via Playtomic. Heb je dit nog niet eerder gedaan? Bekijk dan deze pagina met uitgebreide uitleg.

Je kunt bij Moovv eenvoudig via Playtomic een baan reserveren. Via de app kun je 14 dagen van te voren een baan boeken.

We hebben voor nu geen lidmaatschappen voor padel in Raalte. Via ons boekingssysteem Playtomic kun je gemakkelijk een baan boeken en reserveren voor jou en je vrienden. Download de Playtomic app via de App of Play Store. 

Ja, bij Moovv kun je padelrackets huren. We hebben een selectie rackets beschikbaar voor verhuur tegen een kleine meerprijs. Dit is handig als je voor het eerst speelt of als je nog geen eigen racket hebt. 

Nee, we hebben wel een selectie padel-, tennis-, en squashrackets beschikbaar voor verhuur bij onze receptie. Wil je liever een racket kopen? Dan raden wij tennis-voordeel aan! Zij verkopen een breed assortiment aan padelrackets van verschillende merken en in diverse prijsklassen.

Ja, je kunt op elk moment beginnen met padel bij Moovv. We hebben verschillende mogelijkheden om in te stromen, zoals het volgen van clinics, deelname aan recreatieve wedstrijden, of gewoon vrij spelen. Onze trainers en clubhosts helpen je graag om je padelavontuur te starten op een moment dat voor jou uitkomt. 

Dat kan ook! In Zwolle vind je verschillende locaties met padelbanen. Als deze vol zitten kun je overwegen naar Moovv in Raalte te komen. 

Juni - Juli - Augustus

De hele zomer spelen met korting?