fbpx

DE HELE ZOMER MET 50% KORTING SPELEN

Never stop playing

PADEL IN RAALTE BIJ MOOVV

Hé sportliefhebbers en avonturiers, welkom bij Moovv! Een plek waar de passie voor sport en het plezier van padel samenkomen.

Padel is een superleuke racketsport die de wereld aan het veroveren is. Stel je tennis en squash voor, mix dat met de gezelligheid van een dubbelwedstrijd en voeg glazen wanden toe voor wat extra actie. Dat is padel in een notendop! Het is snel en makkelijk te leren, sociaal en perfect voor spelers van alle niveaus. Geen wonder dat het zo populair is. Vanaf nu kun je dus ook padel in Raalte komen spelen!

Lijnenspel Moovv

PADEL

RAALTE indoor padelbanen

In Raalte hebben we 5 hoogwaardige padelbanen tot onze beschikking: 

4 Panorama Dubbelbanen:  Hier speel je 2 tegen 2.

1 Panorama Singlebaan: Speel je liever 1 tegen 1, of kon je net niet genoeg speelmaatjes vinden? Onze singlebaan wacht op je.

Tarieven dubbel:
Daluren: €24,- per uur.
Piekuren:
€30,- per uur.

Tarieven enkel:
Daluren: €16,- per uur.
Piekuren:
€18,- per uur.
*In het weekend zijn de piekuren overdag i.p.v. ’s avonds.

Wil je langer spelen? Geen probleem! Kies voor 90 of 120 minuten om nog meer plezier te beleven op onze banen. 

Materiaalhuur 
Rackets: huur je voor €3,- per stuk ongeacht de tijd
Ballen: koop je voor €7 per blik 

Voor groepen bieden we ook de mogelijkheid om meerdere padelbanen te huren. Neem contact met ons op via info@moovv.nl, en we helpen je graag bij het regelen van een leuke tijd voor jou en je vrienden of collega’s! 

Padellessen in Raalte?

Volg padellessen in Raalte als je graag kennis wil maken met padel of de sport nog beter onder de knie wil krijgen? Onze gecertificeerde leraren voor je klaar! Neem contact met ons op en dan kijken we voor jou wat de mogelijkheden zijn.

of

PADEL IN RAALTE Reserveren?

Wil je een padelbaan in Raalte reserveren? Dat is een fluitje van een cent en binnen één minuut geregeld! Ga naar Playtomic en boek je speeltijd. Split eenvoudig de kosten met je medespelers of zoek speelpartners via de app.  

Padelbaan Raalte
Padel Moovv

PADEL WHATSAPP GROEPEN

Via onze WhatsApp-groepen kun je gemakkelijk contact leggen met andere spelers. Ideaal als je wilt spelen, maar niet genoeg mensen hebt om een baan te vullen. Voor elk niveau is er een aparte groep! Daarnaast worden hier vanuit Moovv evenementen in gedeeld, denk aan king of the court, tossen of een gezellige avond in ons sportcafé. 

QR code padle whatsappgroep
SCAN DE QR

FAQS

Zeker! Bij Moovv verwelkomen we zowel beginners als ervaren spelers. Onze faciliteiten zijn geschikt voor alle niveaus. Als je nieuw bent in padel, kun je altijd een clinic volgen om de basisprincipes te leren. We hebben ook speciale lessenreeksen om je op weg te helpen of voor de gevorderde speler om nog beter te worden. 

Draag comfortabele sportkleding en sportschoenen met een niet-afgevende zool. Padelrackets zijn beschikbaar voor verhuur bij onze faciliteit. We verhuren en verkopen ook de benodigde ballen. 

Je kunt eenvoudig een baan reserveren via Playtomic. Heb je dit nog niet eerder gedaan? Bekijk dan deze pagina met uitgebreide uitleg.

Je kunt bij Moovv eenvoudig via Playtomic een baan reserveren. Via de app kun je 14 dagen van te voren een baan boeken.

We hebben voor nu geen lidmaatschappen voor padel in Raalte. Via ons boekingssysteem Playtomic kun je gemakkelijk een baan boeken en reserveren voor jou en je vrienden. Download de Playtomic app via de App of Play Store. 

Ja, bij Moovv kun je padelrackets huren. We hebben een selectie rackets beschikbaar voor verhuur tegen een kleine meerprijs. Dit is handig als je voor het eerst speelt of als je nog geen eigen racket hebt. 

Nee, we hebben wel een selectie padel-, tennis-, en squashrackets beschikbaar voor verhuur bij onze receptie. Wil je liever een racket kopen? Dan raden wij tennis-voordeel aan! Zij verkopen een breed assortiment aan padelrackets van verschillende merken en in diverse prijsklassen.

Ja, je kunt op elk moment beginnen met padel bij Moovv. We hebben verschillende mogelijkheden om in te stromen, zoals het volgen van clinics, deelname aan recreatieve wedstrijden, of gewoon vrij spelen. Onze trainers en clubhosts helpen je graag om je padelavontuur te starten op een moment dat voor jou uitkomt. 

De enkele padelbaan kost €16 tot €18 per uur afhankelijk van het tijdstip. 
De dubbele padelbaan kost €24 tot €30 per uur afhankelijk van het tijdstip.

LESSEN AANVRAGEN

Juni - Juli - Augustus

De hele zomer spelen met korting?