fbpx

DE HELE ZOMER MET 50% KORTING SPELEN

Jeugdpadel

Nieuw in Raalte!

Wauw, het is zover! Ook de jeugd kan het padel avontuur aangaan bij Moovv. We gaan met jullie een fantastische tijd beleven en je leert goed padel spelen. Tijdens onze lessen speel je veel verschillende en uitdagende padel spelvormen, waardoor je beter wordt en steeds meer plezier krijgt in de padelsport.

padellen kinderen

Super toegankelijke sport

Padel is de meest toegankelijke sport voor jeugd. Doordat kinderen snel succes/progressie ervaren, maakt dat ze gemotiveerder zijn!

Dubbelspel met leeftijdsgenootjes

Je wordt altijd bij leeftijdsgenoten ingedeeld! We hebben namelijk 3 verschillende leeftijdsgroepen.

Ontwikkel motoriek en coördinatie

Het draagt bij aan het verbeteren van coördinatie, balans, fijne motoriek, reactiesnelheid, reflexen, spierkracht en uithoudingsvermogen.

Doe jij mee?

Maak je geen zorgen als je nog geen padelracket hebt, want tijdens de lesreeks kun je gratis een racket van ons lenen. Het enige wat je zelf hoeft mee te brengen, zijn sportieve kleding en schoenen zonder noppen. Zo ben je helemaal klaar om te leren en te spelen!

"Nieuwe vrienden, spannende rally's, eindeloos plezier - dat is jeugdpadel!"

Kom je een keer
meedoen met een
gratis proefles?

Of wil je meer informatie ontvangen? Vul hieronder je e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

padelles jeugd

“Samen met een vriend heb ik in de vakantie meegedaan aan een clinic. Ik vond dat we leuke oefeningen kregen en de les was super snel voorbij.”

Erik

Blije kinderen

padellen met kinderen raalte
Sportief bedrijfsuitje Raalte

“De lessen van Liset vind ik altijd heel leuk. Padel had ik nog nooit gedaan, maar het ging al heel snel goed. Nu ga ik ook weleens padellen met mijn ouders.”

Lynn

Juni - Juli - Augustus

De hele zomer spelen met korting?